Chaos je taky Boží :D

Moravská Třebová= fiasko mladých?

10. 7. 2010 10:56

Moravská Třebová se teď v červenci nekoná. Přihlásilo se strašně málo zájemců. Je to pro nás velký trapas, který nemá za 20 let svobody obdoby.
Kdo nese vinu za toto fiasko? organizátoři,kněží,kaplani pro mládež, mládež? 
Všichni se spolupodílíme na tom že to dopadlo takto. 
Dnešní mladí mají jiné zájmy jiný pohled na víru. Představují si lépe strávený čas prázdnin než posedávat a poslouchat jak jim někdo radí jak mají žít a s kým! Také se mi moc nezdála propagace toho to setkání. Položím jednu jedinou ale pro mě zásadní otázku. Proč na stránkách křesťanské mládeže SIGNÁLY.CZ nebylo toto setkání prezentováno? Náš pan farář se ani slůvkem nezmínil o tomto setkání až pan kaplan jednou po mši krátce apeloval na mladé. 
Měly by jsme se zamyslet opravdu všichni nad tím co způsobilo ,,totální" nezájem mladých sdílet svoji víru. A proč nejsou mladí ochotni naslouchat radám do života.

Zobrazeno 1230×

Komentáře

bestovka

Já jsem u sebe a ve svém okolí "provedla analyzu" proč to tak dopadlo a vyšla nám z toho pozdní propagace akce. u nás ve farnosti se první zmínky (plakat a modlitba za setkani) objevili teprve asi tak v půli června.

bestovka

Coufpe: já si taky říkám, že na tyhle tipy akcí jsem už trošku starší, hodlám to řešit tak, že se budu hlásit jako dobrovolník - své sem si už užila, takže přišlo na řadu to nějak vrátit :-D

Zobrazit 16 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz