Chaos je taky Boží :D

Co bylo, bylo, co bude.... záleží jen na nás

Je tu nový rok a tak jsem si řekl že se trošku poohlédnu za tím starým. 
Byl plný nepříjemných, neočekávaných i očekávaných setkávání a událostí. Hned začátek roku byl pro mě a zvlášt mé EGO těžký. Já takový nadšenec a příznivce plesů, jsem musel prožít tuto dobu na nemocničním lůžku s proraženou plící. Bohu musím děkovat stále že jsem dopadl ještě dobře i když mám následky dodnes, snad se to časem urovná. Poté mě čekala doba rekonvalescence, která byla v době konání zimních olympijských her. 
Následně jsem prožíval období kdy jsem nastoupil opět do práce a dennodenně jsem bojoval sám se sebou, páč jsem trpěl pocitem že jsem k ničemu, ustavičná ranní bolest mě opravdu dala zabrat. Proto jsem byl rád za letošní dovolenou kterou jsem prožil, a to vím 100% jistě, nejlépe jak jsem mohl. Na první jsem navštívil v rámci Antiochie obec Cvikov v německém pohraničí. Zde jsme také poznal skvělého pana faráře Otce Rudolfa.
Poznal jsem zde více lidí, ale ze všech si nejvíce cením jednoho. Poznání této dívky jest pro mě ze začátku velkým šokem a sám sebe jsem se musel ptát: ,,Je to možné?"
Věřte mi že ted se ptám sám sebe jak jsem mohl pochybovat. Už vím že každý člověk nás má k něčemu dovést, jen se nesmíme bát otevřít oči. A hlavně se musíme umět uskromnit.
Druhá má cesta vedla do Medjugorie, letos již po 4-té. Neočekával jsem tam nic tak extra duchovně nabitého. Za to jsem tam poznal hromadu skvělých lidí, opravdu letos to byla nej grupa ze všech těch zájezdů.
A opět jsem zde poznal člověka, který mě posadil na zadek. Já ač se to nezdá, sám sebe hrozně moc lituju. Jsem moc opatrný na takové ty upřímné výlevy ale díky tomuto člověku jsem dospěl  k názoru že v životě musíte najít člověka kterému můžete 100% důvěřovat a svěřit se mu.
ČLOVĚK SÁM SOBĚ NIKDY NEPORADÍ SPRÁVNĚ
Uplynulý rok byl náročný, ale přinesl mnoho dobrého. Do toho roku jdu s očekáváním. 
Ptám se ne co mi tento nový rok přinese ale co mohu přinést do tohoto roku já. 
Přání štěstí,lásky,zdraví....... na tom všem se mohu a musím i já podílet.

Proto Vám všem přeji aby jste se dokázaly s druhými podělit o své radosti, at dokážete druhé příjmat takové jací jsou. At máte v těžkých obdobích kolem sebe jen správné přátele. At dokážete příjmat pomoc od druhých. 
Není nic horšího než plivanec na ruku která vám chce pomoci.

Zobrazeno 885×

Komentáře

David Augustýnek

No a také jsem se stal strejdou synovce Františka :)

Filip

Možná by bylo dobrý se zamyslet, proč se Ti ten úraz stal zrovna v tuto dobu...možná to bylo proto, aby sis uvědomil, že plesy jsou sice hezká věc, ale víceméně nedůležitá, třeba právě proti takovému zdraví. Dále Tě třeba toto zranění fyzické uchránilo od nějakých zranění na duši. Člověk nikdy neví. A pak, co Tě nezabije, to Tě posílí :-) člověku se třeba opět posunou možnosti dál, může sebe opět lépe poznat v určitém úhlu pohledu. To ví jen Bůh proč a nač se to stalo. Každopádně chápu, jaké to je, když člověk miluje tanec tělem i duší a něco mu v tanci brání...jinak přeji Ti, aby jsi tento rok prožil a přežil ve zdraví a opět se obohatil o kopec zkušeností a to jak těch +, tak těch - :-) líbí se mi hláška, že "I pád na hubu je pád vpřed" :-) Drž se

David Augustýnek

Díky, máš pravdu. Moc si vážím žes mi to napsal...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz