Chaos je taky Boží :D

Pravý Valentýn?!

14. 2. 2011 21:10

Končí nám ,,Valentýnský" den zamilovaných. Den kdy si někteří lidé vyznávají lásku více než pocelý rok. A ted jde o to jak si ji vyznávají. 
Během dnešního cestování za doktory jsem potkal pár mužů s kytkamy v rukou, s bonboniérami a s jinými balíky které ukrývaly to co mělo vyjádřit jejich lásku. 
Pro mě ale bylo správným vyjádřením lásky jiný skutek než ,,jen" darování nečeho koupeného. 


Čekárna nabitá lidmi, malá, takže v ní je dusno. Při otevření okna se ozve nejeden hlas že je to holé šílenství, at se okno opět rychle zavře. Lidé nervozní, v čekárně je jen pár židlí takže více lidí v čekárně stojí než sedí. 
Jsem tam nejmladší. Mezi lidmi kteří sedí je i mladá slečna a její milý.
Ona má problém udržet se v klidu, pořád sebou škube, sedím na neurochirurgii takže se tomu ani nedivím, už jsem na to zvyklý po těch návštěvách na tomto oddělení. 
On je normální kluk, který došel se svou dívkou aby jí dodal odvahy a hlavně proto že jí má rád a nechce aby byla sama. 
On by mohl být klidně někde na ulici, mohl by být doma, mohl jí říci: ,,Promin ale dneska nemám čas" mohl se prostě vymluvit na cokoliv, aby nemusel sedět dlouhou dobu v čekárně plné nerudných starých lidí ( nakonec tam byly déle než já a to přišly dřív, což je v nemocnicích bohužel normální....). Podle rozhovoru tam s ní nebyl poprvé takže věděl co ho čeká, i přesto s ní přišel. 
Mě osobně se toto dotklo protože mnohdy dáváme lidem dary a jiné věci kterými si je chceme získat ale chybí nám skutky obětování se pro druhé, pouhá slova povzbuzení mohou pomoci. 

Valentýnský duch má být v rozdávání lásky po celý rok, a má být ve skutcích ne v gestech.

Zobrazeno 2123×

Komentáře

Yasmin

Ano!! Taková by měla být láska...

ObiSkyWalker

Přesně tento přístup se mi líbí!

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz