Chaos je taky Boží :D

Psanci

11. 9. 2008 18:05
Psanci  

Jako bludní Holanďané procházejí dva muži soupravou rychlíku.

,,Zase nic,“ povzdechne si jeden z nich a otevře průchozí dveře do dalšího vozu. Nakukují do každého kupé,ale vůčihledně nehledají volné místo,neboť některé oddíly jsou úplně prázdné. Muži však nad nimi jen ohrnou nos a ušklibují se:,,Ani tady není!“ Jednomu z mužů najednou začínají nervózně poškubávat ruce. ,,Já už to nevydržím,asi stáhnu záchrannou brzdu,“zašeptá pobledlými rty. Procházejí právě kolem toalety a upřou k ní s nadějí své zmučené obličeje.

,,Tady by to mohlo být,“zaradují se a oba současně se o překot derou do malé místnůstky.Jejich počínání však sleduje bdělé oko průvodčího,kterému se celá věc nějak nelíbí. ,,Copak hledáte pánové?“osloví je. Ti se na sebe bezradně podívají a jeden z nich už to nevydrží:,,Pane průvodčí,prošli jsme již celý vlak a nikde není,tak si musíme ulevit tady,“přiznává.

,,A o čem to mluvíte,vždyť toalety jsou v každém voze!“ diví se průvodčí.

,,Ale my nehledáme toaletu,ale vůz,kde bychom si mohli…..“

Průvodčí je nenechá domluvit:,,Pánové,vy jste mi nějak podezřelí,co se to s vámi děje?Vlak je skoro prázdný,toalety čisté a vy zde bloudíte a vyloženě mi něco tajíte. Tak ven s tím!“ zlobí se strážce pořádku ve vlaku.

,,No víte,my bychom potřebovali..jen na pár minut…nikdo nic nepozná..“koktají vyplašení cestující.

,,A co byste,u všech všudy,potřebovali,“zvedá v zoufalství ruce průvodčí.

,,No přece si zakouřit,ale at hledáme,jak hledáme,kuřácký vůz nenacházíme.“

Průvodčí se na ně podívá zkoumavým pohledem a pak vynese konečný verdikt:

,,Vlaky Českých drah nemají kuřácké vozy,pokud chcete mermomocí kouřit,musíte si vystoupit,najít ve stanici prostor pro kouření,vykonat svoji potřebu a dalším vlakem pokračovat,bohužel.“ A se vztyčeným prstem odchází z ,,místa činu“ a nechává oba nešťastníky jejich osudu.

 
Zobrazeno 869×

Komentáře

kacarovi3

Zajímavý pohled z druhé strany.Jsem nekuřák...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz