Chaos je taky Boží :D

RUCE-jednání NOHY-život OČI-nazírání

19. 3. 2009 3:07

,,.....vzpamatují se z dáblových nástrah, do kterých se dali polapit, když podlehli jeho vůli."
                               (2.Timoteovi 2,26)

,,Duch Páně jest nade mnou, proto mne pomazal, abych přinesl chudým radostnou zvěst, poslal mne, abych vyhlásil zajatcům propuštění a slepým navrácení zraku, abych propustil zdeptané na svobodu."
                                (Lukáš 4,18)


 

Když jednoho rána prohlížel lovec pasti na lišky, všiml si, že v jedné z nich zůstal kousek liščí nohy. Přes utrpení dalo zvíře přednost tomu, že vlastními zuby přehryzalo svou nohu a zmrzačilo se, aby bylo zachráněno. Byla jediná volba, bud toto, anebo smrt.

Tato příhoda nám připomíná slova Pána Ježíše:

,,Svádí-li tě k hříchu noha, utni ji, lépe je pro tebe, vejdeš-li do života chromý, než abys byl s oběma nohama uvržen do pekla."
                                (Marek 9,45)

Když se  některý operatér rozhodne provést někomu amputaci, znamená to, že už není jiný prostředek, jak mu zachránit život. Vysvětlí to svému pacientovi, aby ten přijal toto hrozné rozhodnutí.

To je přesně to, co nám Bůh říká v přeneseném smyslu. Zlé náklonnosti naší přirozenosti, které mají vliv na způsob našeho jednání (RUCE), života (NOHY), nebo nazírání (OČI), nás mohou vést do smrtelné léčky, nastražené satanem, jenž se snaží strhnout lidi, aby ho následovali do věčného trápení. Neváhejme tedy déle. Uspořádejme svůj život, své zájmy, četbu, známosti. Srdečně se rozhodněme, že skončíme se svými zlými zvyky.
Prosme Boha, aby nám k tomu dal sílu.
Opravdové vysvobození nalezneme v Ježíši Kristu.

,,Když vás Syn osvobodí, budete skutečně svobodní."
                  (Jan 8,36) 

Zobrazeno 764×

Komentáře

dadinka

Pěkný článek:-)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz